Schimba limba in romana Schimba limba in engleza
Mareste text Micsoreaza text

 

Atentie !

In acest sait va fi prezentat un punct de vedere teoretic. Singura experienta practica imi apartine, iar rezultatul, desi este deosebit de valoros, este doar punctul de pornire pentru un studiu extins, profesional, care sa valideze o abordare noua in prevenirea si tratarea unor suferinte.

Experimentul s-a intins pe o perioada de 16 ani, dar rezultatul este viciat din urmatoarele motive:
  • - experimentul nu a inceput de la stadiul natural al bolii, a fost precedat de diverse alte incercari, unele dintre ele constituind greseli grave prin modul incorect in care au fost folosite si care au condus la agravarea bolii pe o perioada lunga .
  • - ca la orice inceput, au fost facuti pasi incorecti, chiar daca au fost in interiorul teoriei intr-un fel, una este intelegerea cauzei si cu totul altceva este inlaturarea efectelor acesteia acumulate in timp.
  • - orgoliu, din pricina caruia nu am discutat problema cu specialisti, nu le-am solicitat ajutorul, am crezut intr-o reusita spectaculoasa, prin fortele proprii pană am intrat intr-un impas fizic (care are logica lui).
  • - din cauza lipsei de fonduri, experimentul s-a desfăsurat in interiorul bugetului personal (aprox.150 euro/luna) nu am folosit cum si cat ar fi trebuit metodele si produsele naturale verificate si care au dat rezultate.

De aceea ma vad obligat sa avertizez ca punerea in practica a observatiei trebuie minutios pregatita si asistata, astfel incat sa se evite greselile cunoscute. Nu imi asum nici o raspundere fata de cei care pun in practica din proprie iniţiativă

 

 

 

 
Locations of visitors to this page