Schimba limba in romana Schimba limba in engleza
Mareste text Micsoreaza text

 

Autoritati

Moto: Nu ma lasati sa compromit Ideea, cu nepriceperea din mine !

Scrisoare deschisă

Târgoviste 15 iulie 2008

Spre stiinta:

Excelentei Sale, Dl. Calin Popescu - Tariceanu, Prim-ministru

In atentia:

Excelentei Sale, Dl. Cristian Adomnitei, Ministru Educatiei, Cercetarii si Tineretului

Excelentei Sale, Dl. Eugen Nicolaescu, Ministru Sanatatii Publice

Excelentele voastre,

Sunt onorat sa va informez pe aceasta cale ca, in urma cu optsprezece ani, intr-o conjunctura anume, am intuit care este cauza unei boli care nu ucide dar provoaca suferinta pe toată durata vietii, care adesea invalideaza persoana suferinda si anume Spondilita Anchilozanta . De atunci am tot „demontat” la cauza, atent fiind sa-i surprind toate dedesubturile manifeste in corpul meu, pana cand, intr-o evolutie fireasca, am cazut la pat. Acum stiu cum pacaleste stiinta medicala si doresc sa explic acest lucru.

Intruct este greu de acceptat ca ce n-au surprins specialistii lumii, de la Targoviste la Capul Bunei Sperante si de la Capul Bunei Sperante la Targoviste, pe cealalta parte, a vazut „neica Corneliu” de la Targoviste, dar si pentru ca e de preferat ca observatia stiintifica sa fie promovata profesional si sa se bucure de atentia cuvenita, se impune realizarea unui material multimedia corect argumentat, fara puncte vulnerabile, care sa elimine definitiv echivocul. Acestea sunt motivele pentru care solicit sprijinul societatii romanesti, apelandu-va, asfel incat o echipa de profesionisti sa realizeze, in pasi succesivi, un material multimedia al cărui fond să fie contributia mea, supervizata stiintific de personalitati recunoscute in domeniu.

Este de remarcat faptul ca odata inteleasa si acceptata observatia, se deschid perspective importante, printre care:
– alte, multe, necunoscute cauze ale altor boli la fel de grele, dar si mai usoare, cu aceeasi adresabilitate - aparatul musculo-scheletal - isi vor gasi rezolvarea de la sine;
– reasezarea protocoalelor de tratament pe suport stiintific, in raport cu descoperirea cauzei;
– si ce este si mai important, devine posibila prevenirea, care este singura forma de lupta cu acoperire a adevarului stiintific impotriva acestor boli .
Daca tot este facuta de un roman aceasta descoperire atunci sa facem in asa fel incat sa nu ne-o ia altii.

Cu speranta că demersul meu va fi inteles corect, astept, in patul in care m-a tintuit nesabuinta de a fi gustat (pastrand masura) din „pomul cunoasterii”, ajutor, de oriunde ar putea veni el.

Cu respect,
Corneliu Neagu
Fax 0345814089

Am recurs la aceasta pagina pentru a transmite un mesaj autoritatilor, pe care le invit sa ma trateze cu seriozitate. Stiu ca sunt reguli, legi, care reglementeaza modul de a face public o descoperire stiintifica, dar cum nu ma pot socoti printre cei care au cea mai mica sansa urmand procedurile legale si convins fiind de valoarea de exceptie a observatiei asa cum rezulta din comunicat, procedez dupa cum se vede si astept sprijin pentru valorificarea experienţei mele

Se consuma resurse importante in cercetare cu speranta gasirii cauzelor/solutiilor, in general. Eu ofer direct rezultatele unei munci si mai ales ale unei suferinte liber asumate in baza credintei ca la mijloc este vorba de un adevar revelat. Oferta mea cuprinde explicarea, cu argumente stiintifice, a principalei componente etiologice in afectiunile care au manifestare in aparatul muculo-scheletal, din sfera reumatologiei si partial al neurologiei : de la sinpla durere de mijloc la spondilita anchilozanta, de la ADHD la parchinson, de la sciatica la sleroza multipla si lista poate continua cu poliartrita reumatoidă şi altele. Pentru toate acestea ofer solutie pentru prevenirea lor şi atentie - unora dintre aceste boli, daca nu li se elimina cauza inca din copilarie, mai tarziu, doar putin ajutor le mai poti oferi

In cazul persoanelor suferinde, ramane de studiat impreuna cu specialistii modul oportun de abordare. Judecand dupa experienta personala, sunt avantaje demne de luat in seama, fie si numai pentru faptul ca se dezactiveaza cauza, sau se micsoreaza timpii de actiune a acesteia in functie de situatie. De asemenea, poate, nu este de neglijat faptul ca se trece de la o stare de incertitudine tampă, inactiva, la o stare de continua si corecta actiune care tonifica psihicul si fizicul.

Atentia mea se indreapta in primul rand catre institutia stiintifica si/sau autoritatea desemnata de Guvernul Romaniei, in conformitate cu art. 4 al Tratatului privind inregistrarea descoperirilor stiintifice, incheiat la Geneva la 3 martie1978, pe care o astept sa vina in sprijinul intenţiei mele de a depune cerere de inregistrare, conform art.3 al aceluiasi tratat.

 

 

 

 
Locations of visitors to this page