Schimba limba in romana Schimba limba in engleza
Mareste text Micsoreaza text

 

Afirmatie esentiala facuta pentru prima
data in lume de Corneliu Neagu pe acest sait

Spondilita Anchilozanta
Este o structurare ( dezvoltare ) musculo-scheletala cu mari abateri de la normal, expresie a sumei sanctiunilor mediului fizic inconjurator, a pamantului, consecinta fireasca la o mecanica incorecta in miscarea elementara, cotidiana, generatoare de linii de forta total incorecte, care suplinesc in mare masura functia de ancora a musculaturii, inlocuind-o cu sprijin prin marirea dimensionala a oaselor, modificarea formei lor si constructia de procese "anormale" pe ele.

Si tu poti contribui la sublinierea acestei cauze
nu neaparat cu bani, poti face unul dinte aceste servicii:
- inregistreaza video (un film scurt,clip) un copil sau un adolescent cu un mers haios, care sare in ochi, editeaza-l daca te pricepi daca nu trimite=mil asa dar ai grija cand filmezi sa nu i se vada fata copilului in asa fel incat sa il pot folosi in argumentare publica
- editeaza video materiale trimise de mine
- realizeaza o ilustrare grafica animata dupa indicatiile mele .
- esti bun in wordpres, da-mi de stire sa te consult cand incurc borcanele
- Dovedeste ca iti pasa! cu un minim efort !

Corespondenta
Prima interventie
La urmatorul mesaj:
Razvan Moldovan wrote: Presupunand ca as avea un buget nelimitat pt insanatosire, tratamentul cu sushe, China, SUA, etc. ce medic roman ar putea sa ma coordoneze?Idei?

Eu trimit:

Mesajul de mai jos l-am scris cu ceva timp in urma cind am aflat prima data de existenta grupului dar am ezitat sa-l expediez. Mesajul caruia ii dau aceasta replica mi-a adus aminte de el.
"Salut initiativa de a forma un grup de discutie si va salut si pe voi "fericitii" posesori ai acestui diagnostic . Pe cine doreste sa stie mai multe despre mine il invit sa viziteze saitul www.abcn. ro . Daca printre voi se afla cineva care are: 1- acces la o camera video performanta. 2- are cunostinte avansate in lucru pe calculator( grafica nonliniara) si doreste sa contribue in sprijinul efortului meu de a sublinia cauza spondilitei il rog sa ma contacteze pentru detalii.(asta in masura in care imi acorda si creditul necesar)"

Acum sa -i raspund mesajului.

Nu stiu ce inseamna "sushe" , probabil va referiti la celule stem. Daca este asa nu stiu sa se aplice in cazul S.A.undeva in lume, dar si daca s-ar aplica ar fi o mare prostie atita timp cit nu se elimina cauza. Daca sa presupunem ca ati avea un buget nelimitat domnule Moldovan v-as invita sa infiintam aici la noi un centru de informare asupra cauzei ( asta pentru ca este foarte important sa intelegi corect tot mecanismul) si de initiere intr-o metoda de lupta cu efectele cauzei preponderent naturiste si de ce nu de a creea un centru de cercetare in vederea rezolvarii problemelor care se descopera o data cu eliminarea cauzei.
PS :daca are cineva curiozitatea si rabdarea sa citeasca ce am scris pe sait as f i curios sa aflu ce a inteles.

Si primesc urmatorul semnal:

Razvan Moldovan wrote:"Este o structurare ( dezvoltare ) musculo-scheletala cu mari abateri de la normal, expresie a sumei sanctiunilor mediului fizic inconjurator, a pamantului, consecinta fireasca la o mecanica incorecta in miscarea elementara, cotidiana, generatoare de linii de forta total incorecte, care suplinesc in mare masura functia de ancora a musculaturii, inlocuind-o cu sprijin prin marirea dimensionala a oaselor, modificarea formei lor si constructia de procese "perverse" pe ele. "
Genial. Rad de o ora si cred ca o sa ma tina tot week-end-ul.

O alta interventie, de data asta initiativa imi apartine

Propunere
Le propun celor care au copii din acest grup sa-mi trimita mici filmulete cu copii lor filmati cind merg pentru a le spune daca ii paste pericoluul de a face SA.
Este de preferat ca atunci cind sunt filmati acestia sa nu fie atentionati,asta pentru a se evita orice influenta asupra naturaletii gesturilor. Focaizarea va fi (daca este posibil) sucesiv pe urmatoarele zone: 1-zona contactului cu solul; 2 - genunghi;3 - sold-bazin. Se va evita pe timpul filmarii fata copilului, pentru ca este posibil(numai cu acordul paritilor) sa folosesc imaginile cele mai edificatoare la intocmirea unui material multimedia privind modul de prevenire a S.A. Toti cei care vor trimite materiale vor beneficia de o scurta analiza a acestora. Pot fi trimise si clipuri cu parinti care sufera de S.A. pentru surprinderea asemanarilor dinamice. Este de preferat ca filmuletele sa cuprinda ipostaze de jur-imprejur (din fata,lateral dreapta, spate si lateral stinga) , cei mici vor fi filmati in cas a de preferat fara incaltari, eventual si cu . Nu este nevoie de materiale lungi, din contra cu cit sunt mai scurte cu atit mai bine.

Si primesc prima replica:

"oldick_cip" "avand in vedere ca boala apare de pe la 14-15 ani nu vad care ar putea fi remarcile facute la o varsta frageda...cat despre pozitie ,mers si alte chestii acestea devin mai mult involuntare...adik corpul incearca singur sa adapteze o pozitie cu cat mai putine dureri...de aceea nu cred ca ,conteaza pozitia in care merge un copil sau nu stiu ce mai ce....ci conteaza boala in sine care provoaca inflamatia la nivelul articulatiilor...ca exemplu am zile cand is durerile la limitele extremului si merg ca un pinguin ...insa am zile bune in care nici nu ti dai seama ca s bolnav de S A ....si sa fim seriosi daca s ar descoperica acei copii ar fi bolnavi de S A care ar fi leacul pt ei?"

 

 

 

 
Locations of visitors to this page