Schimba limba in romana Schimba limba in engleza
Mareste text Micsoreaza text

 

Termeni si conditii

Utilizarea website-ului. Informaţiile furnizate pe acest website sunt prezentate īntr-o formă succintă, au caracter general şi sunt acordate doar cu scop informativ. Aceste informaţii au doar scopul de a ajuta eventualii pacienţi şi pe membrii familiei acestora să īnţeleagă mai bine anumite stări de sănătate şi alternative de tratament. Conţinutul acestui website nu substituie sub nicio formă un sfat medical profesionist şi nu trebuie interpretat ca o recomandare de tratament. Doar un medic care a avut oportunitatea să interacţioneze personal cu pacientul, avānd acces la fişa medicală a acestuia şi ocazia de a urmări īndeaproape reacţia acestuia, poate face recomandări pentru tratament. Trebuie să cereţi īntotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al unui alt furnizor calificat de servicii medicale īn privinţa oricărei īntrebări pe care o aveţi īn legătură cu o stare de sănătate. Nici conţinutul şi nici un alt serviciu oferit de noi sau prin intermediul acestui website nu are scopul de a fi luat īn consideraţie pentru diagnostic sau tratament, fără intervenţia şi implicarea unui medic. Să nu neglijaţi niciodată sfatul medicului sau să nu amānaţi să īl cereţi datorită unei informaţii pe care aţi citit-o pe acest website

PREZENTUL SITE ŞI CONŢINUTUL SĂU SUNT PUSE LA DISPOZIŢIE "CA ATARE". ĪN MĂSURA ĪN CARE ESTE PERMIS DE LEGE, LICENŢIATORII ŞI FURNIZORII SĂI NU ACORDĂ NICIO GARANŢIE, EXPLICITĂ SAU IMPLICITĂ, REGLEMENTATĂ SAU DE ALT FEL, INCLUSIV, FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANŢII IMPLICITE DE MERCANTIBILITATE, DE NEĪNCĂLCARE A DREPTURILOR TERŢELOR PĂRŢI ŞI CARACTERUL ADECVAT PENTRU UN ANUMIT SCOP. ĪN SPECIAL, LICENŢIATORII ŞI FURNIZORII SĂI NU FAC NICI O DECLARAŢIE ŞI NU ACORDĂ NICI O GARANŢIE CU PRIVIRE LA EXACTITATEA, SIGURANTA, CARACTERUL COMPLET, ACTUAL SAU OPORTUNITATEA CONŢINUTULUI, PROGRAMULUI, TEXTULUI, SEMNELOR GRAFICE, INSTRUMENTELOR, LINK-URILOR SAU A COMUNICĂRILOR FURNIZATE PE SAU PRIN FOLOSIREA WEBSITE-ULUI . ĪN NICI UN CAZ ABCN, LICENŢIATORII, FURNIZORII SĂI SAU ORICE TERŢĂ PARTE MENŢIONATĂ PE WEBSITE NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU ORICE DAUNE (INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA DAUNE SECUNDARE SAU INDIRECTE, DAUNE PERSONALE/DECES IMPUTABIL, PROFITURI PIERDUTE SAU DAUNE REZULTATE DIN PIERDEREA DE DATE SAU ĪNTRERUPERI ALE ACTIVITĂŢII COMERCIALE) REZULTATE DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE A FOLOSI WEBSITE-UL SAU CONŢINUTUL ACESTUIA, FIE ĪN BAZA UNEI GARANŢII, A UNUI CONTRACT, ACT ILICIT SAU A ORICĂREI ALTE TEORII LEGALE ŞI INDIFERENT DACĂ ABCN ESTE NOTIFICAT SAU NU CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA APARIŢIEI ACESTOR DAUNE

Drepturi de autor. ABCN autorizează accesul şi descărcarea materialelor de pe acest website sub condiţia utilizării lor īn scop personal, necomercial, şi a menţinerii tuturor simbolurilor şi textelor cu privire la copyright şi drepturile de proprietate pe care le conţin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu aveţi dreptul să modificaţi īn nici un mod materialele de pe acest website sau să le reproduceţi, să le expuneţi īn public, să le distribuiţi cu scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte website-uri sau reţele de calculatoare, īn orice scop, este interzisă. Materialele din acest site sunt proprietatea ABCNsi utilizarea neautorizată a acestora poate viola legea dreptului de autor, legea mărcilor şi alte legi. Nerespectarea acestor condiţii atrage revocarea automată a autorizării dumneavoatră de a folosi acest website, dumneavoastră avānd, īn consecinţă, obligaţia distrugerii tuturor materialele tipărite, copiate sau descărcate.

Legături către alte site-uri. Ca resursă pentru vizitatorii noştri, acest website poate furniza link-uri către alte website-uri. Totuşi, deoarece nu am analizat detaliat şi nu deţinem controlul asupra conţinutului respectivelor website-uri, şi datorită caracterului acestora īn continuă schimbare, nu putem fi ţinuţi răspunzători faţă de conţinutul, practicile sau standardele website-urilor care nu sunt aleABCN. ABCNnu īşi asumă conţinutul nici unui website al unei terţe părţi. ABCNnu este răspunzătoare pentru conţinutul website-urilor recomandate ale terţelor părţi, ale website-urilor incluse īn cadrul acestui website sau al reclamelor unor terţe părţi, şi nu face nici o declaraţie cu privire la conţinutul şi corectitudinea acestora. Folosirea de către dumneavoastră a website-urilor terţelor părţi se va face pe propriul dumneavoastră risc şi va fi supusă termenilor şi condiţiilor de utilizare ale acestor website-uri.

Limitarea răspunderii. Atunci cānd folosiţi acest website, informaţiile vor fi transmise printr-un mijloc care nu ţine de controlul şi de autoritatea ABCN şi a furnizorilor săi. Prin urmare, ABCN nu īşi asumă nici o răspundere pentru sau faţă de īntārzierea, defecţiunea, īntreruperea sau coruperea oricăror date sau a altor informaţii transmise īn legătură cu folosirea prezentului website.

ABCN are sediul īn Romānia. Prin urmare, accesul la conţinutul acestui website poate să nu fie legal pentru anumite persoane sau īn anumite ţări din afara Romāniei. Dacă accesaţi acest site din afara Romāniei, veţi proceda īn acest sens pe propria răspundere şi veţi fi răspunzători conform legilor īn a căror jurisdicţie vă aflaţi.

Aceşti Termeni Generali de Utilizare sunt guvernaţi de legile relevante din Romānia, fără a recurge la pricipiile sale referitoare la conflictul de legi. Īn cazul īn care orice prevedere a acestor Termeni Generali de Utilizare este considerată ca nefiind valabilă de orice instanţă competentă, nevalabilitatea acestor prevederi nu va afecta valabilatea celorlalte prevederi ale acestor Termeni. Utilizarea acestui website exprimă acceptul dumneavoastră expres privind competenţa exclusivă a instanţelor din Romānia īn ceea ce priveşte soluţionarea oricărui conflict legat īn orice fel de utilizarea prezentului website.

Cu excepţia cazurilor prevăzute īn cadrul unei notificări postate pe acest website, aceşti Termeni Generali de Utilizare constituie īntregul acord īntre dumneavoastră şi ABCN īn ceea ce priveşte utilizarea prezentului website şi a conţinutului acestuia. Utilizarea de către dumneavoastră a acestui website se supune de asemenea Politicii de Drept de Autor şi Politicii de Confidenţialitate

Politica de Confidenţialitate Vă rugăm să accesaţi şi secţiunea Politică de Confidenţialitate care se aplică, de asemenea, accesului/vizitei dumneavoastră pe acest website.

 

Locations of visitors to this page